Uppvärmningsprogram

Galaxen Bygg har tagit fram en app för uppvärmning, styrka, rörlighet och återhämtning för dig i byggsektorn.

Appen kan antingen laddas ner på telefonen/datorn eller köras direkt i webbläsaren. Alla program visas i form av filmklipp. Vill du ha annan musik till programmen – sätt ihop din egen spotify-lista! Rörelserna för programmen finns också på planscher som du kan ladda ner här.

Med appen vill vi inspirera till ett rörligare arbetsliv och du kan använda appen som en start på dagen, för att ta en paus eller för tips hur du kan arbeta vidare mot ett hälsosammare liv.

I appen finns texter för olika olika yrkesgrupper om vad som är viktigt för ett hållbart arbetsliv. Dessutom finns förslag på olika styrkeövningar i pdf-filer som går att ladda ner. Informationen har tagits fram i samarbete med Arbetsmiljömedicin Syd.

Appen fungerar i de flesta webbläsare, dock så fungerar Internet Explorer sämre, så välj hellre en annan webbläsare när du använder appen.

När man laddar ner appen på datorn hamnar den på skrivbordet i form av en ikon med Galaxen Byggs logga. När man laddar ner appen via mobiltelefonen hamnar den på ledig plats under appar, med namnet Galaxen Bygg och vår logga.

Till appen

Här når du appen med program för uppvärmning, rörlighet, styrka och återhämtning.

länk

Kontakt

Caroline Evertsson
Ansvarig för Arbetsmiljö & Hälsa
08-656 09 10
Maila Caroline

Ladda ner uppvärmningsprogram

Här kan du ladda ner de tidigare ljudfilerna med uppvärmningsprogram.

länk

Beställ material

Här kan du beställa material inom Arbetsmiljö & Hälsa.
länk

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.