Har du frågor?

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Rekrytering

Söker du personal? Ta kontakt med oss om du behöver rekrytera eller om du vill veta mer! Galaxen Bygg finns över hela landet och har kontakt med yrkesarbetare och tjänstemän med bakgrund i byggsektorn som söker anställning.

Kontakta oss vid rekryteringsbehov

För att anmäla ett rekryteringsbehov kontakta oss. Vi finns i hela landet.
De arbetssökande hos Galaxen Bygg har behov av arbetsanpassning. Vi ansvarar för hela rekryteringsprocessen från start till mål. Vid alla anställningar utgår också ett ekonomiskt stöd från Arbetsförmedlingen.

På Galaxen Bygg har vi arbetssökande inom hela byggsektorn. När du anmäler ett rekryteringsbehov till oss påbörjar vi vårt arbete där vi matchar ditt behov med rätt kandidat. Vi ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från intervju och anställning till anpassningar och uppföljning på arbetsplatsen. Vi hjälper även till med att hantera kontakten med Arbetsförmedlingen och frågor som rör anställningen.

Processbild rekrytering via Galaxen ByggGalaxen Bygg har lång erfarenhet av att skapa anställningar för personer inom byggsektorn och vi finns med under alla steg, vilket skapar goda förutsättningar för en lyckad anställning.

Personer med funktionsnedsättning kan med rätt anpassat arbete bli en stor tillgång för ditt företag. Galaxen Bygg har ett mycket bra rehabiliteringsresultat, vilket till stor del är tack vare vår förmåga att hitta rätt person till rätt arbete.

Arbetsförmedlingen utreder vid alla rekryteringar förutsättningarna och fattar beslut om ekonomiskt stöd till arbetsgivaren utifrån aktuellt behov av anpassningar eller typ av anställning.

Här är en film med två arbetsgivare som beskriver samarbetet med oss:

Varför ska du rekrytera via Galaxen Bygg?

 • När du behöver erfaren personal från bygg-, väg- och anläggningsbranschen hjälper Galaxen Bygg dig att hitta rätt person.
 • Vi utgår från personens arbetsförmåga och yrkeskunskaper och matchar dessa mot dina behov.
 • Personer med funktionsnedsättning behöver viss anpassning i anställningen och som kompensation får ditt företag ett lönebidrag.
 • Galaxen Byggs personal, som är lätta att komma i kontakt med, har både branschkunskap och kunskap om funktionsnedsättningar.
 • Galaxen Bygg administrerar anställningshandlingar och sköter myndighetskontakter.
 • Galaxens Byggs personal ger stöd såväl till dig som arbetsgivare som till arbetstagaren under hela anställningen.
 • Galaxen Bygg skriver tillsammans med dig och arbetstagaren med funktionsnedsättning en individuell handlingsplan för rehabiliteringen och följer upp arbetsförmåga och arbetsanpassning utifrån behov.
 • Anställningen för personer med funktionsnedsättning är reglerad i ett kollektivavtalstillägg.
 • När du anställer en person via Galaxen Bygg gör du en viktig social insats och bidrar till hållbart arbetsliv i byggbranschen.

Galaxen Bygg drivs helt utan vinstintresse och har funnits sedan 1986. Målet är att personerna på sikt ska få ett reguljärt arbete. För att kunna anställa via Galaxen Bygg behöver ditt företag vara kollektivavtalsanslutet.

Ta kontakt med oss om du behöver rekrytera eller om du vill veta mer – antingen via formuläret nedan eller via sidan Kontakta oss.

Kontakta oss

Hitta rätt kontaktperson på Galaxen Bygg i närheten av dig.
Kontaktsidan

Om Galaxen Bygg

Läs mer om Galaxen Bygg som företag och om vår verksamhet.

länk

Rehabkoordinering

Galaxen Bygg kan vara din partner i rehabiliteringsarbetet och hjälper dig att göra rätt när medarbetare blir sjukskrivna.

länk

Vad säger andra arbetsgivare

Ati´s El & Energitekniks vd har anställt via Galaxen Bygg. Läs och hör om hans erfarenheter.

länk

Anpassade arbetsguppgifter

Ärlighet är nyckeln till att en anställning med anpassade arbetsuppgifter ska fungera. Läs en platschefs erfarenheter av rekrytering via Galaxen Bygg.
länk

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

Har du frågor?

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.