Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Visselblåsartjänst

Visselblåsartjänsten ger våra intressenter en möjlighet att informera om en misstanke om ett allvarligt missförhållande inom vår verksamhet, exempelvis om något inte är i linje med våra värderingar, gällande lagstiftning eller överenskommelser. Genom att lämna information ger du oss en möjlighet att förebygga och korrigera om något har gått fel.

I första hand uppmanar vi dig att vända dig till en chef. Om du känner att du inte kan vara öppen med din information erbjuder vi här en möjlighet att anonymt rapportera din misstanke.

För att trygga din anonymitet hanteras tjänsten av en extern part: Freja Partner AB. Kommunikationskanalen är krypterad och lösenordsskyddad. Alla meddelanden behandlas konfidentiellt.

Så här rapporterar du

Du behöver inte ha bevis för din misstanke, men alla meddelanden ska lämnas i god tro.
Du rapporterar enkelt och tryggt genom att följa instruktionerna i formuläret via länken här intill. När du har skickat ditt meddelande får du ett ärende-ID och lösenord på skärmen. Spara dessa säkert. Du är anonym i den fortsatta dialogen.

Inom 7 dagar ska du få en bekräftelse på mottagen rapport. Inom 3 månader ska en utredning påbörjas och du får en återkoppling om åtgärder inom 3 månader.

För uppföljning är det ditt eget ansvar att anteckna ärendenummer och lösenord då all kommunikation sker via portalen.

Tack för ditt engagemang!

Visselblåsartjänst

Här rapporterar du ditt ärende

länk

Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.