Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunde jobba till 65 trots alla skador – nu tackar Sven-Ivar för sig: ”Galaxen har betytt jättemycket”

Galaxen hjälper många som drabbats av skador och ohälsa att få stanna i byggbranschen. En av dem är betongaren Sven-Ivar ”Ia” Tiihonen som nu till sommaren går i pension vid 65 års ålder. Men som hade fått lämna branschen för länge sedan om han inte fått stöd av Galaxen.

– Det har betytt jättemycket på det sättet att jag har haft chansen att få komma tillbaka ut i arbetet igen. Hade inte Galaxen funnits och kunnat hjälpa mig då hade jag stått utanför. Galaxen har verkligen puttat fram mig så att jag har haft en möjlighet att få fortsätta med mitt yrke, säger Sven-Ivar ”Ia” Tiihonen.

– Det är så himla fantastiskt att se. Jag tycker det här är det bästa med jobbet faktiskt. Att få följa dem i sin utveckling och rehabilitering. Att de faktiskt kan ta sig till pension och få jobba ända fram till det, säger Kaisa Eriksson, koordinator och skolinformatör på Galaxen Bygg.

Följ med till soliga Sigtuna i videon nedan och möt Galaxens koordinator Kaisa och Ia som blickar tillbaka på sitt långa yrkesliv.

 

Är du arbetsgivare

Om du är arbetsgivare och intresserad av att rekrytera personer via Galaxen Bygg läs mer här.

länk

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier