Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

TidX Bygg

TidX Bygg i  Göteborg är nominerad till Årets arbetsgivare i Galaxen Byggs område som omfattar Göteborg, Borås och Halmstad. Grattis! Företaget är en av totalt sju nominerade arbetsgivare i hela Sverige.

TidX Bygg har anställt personer via Galaxen Bygg med komplexa förutsättningar och livssituationer och de har hela tiden haft ett lösningsfokuserat förhållningssätt, står det bland annat i nomineringen.

Företaget har runt 30 anställda och jobbar med projektledning, entreprenad och byggservice i Göteborg.

TidX Bygg har haft ett samarbete med Galaxen Bygg sedan 2012 och under de här åren har tio personer fått anställning hos dem och av dessa har två personer kunnat arbeta fram till sin pension och tre personer har gått över till reguljär anställning på företaget. Just nu har de tre personer anställda via Galaxen Bygg.

  • Vad de här personerna har gemensamt är att de har en otrolig vilja att komma tillbaka till arbetslivet, säger Mikael Thunberg på TidX Bygg AB.

Mikael Thunberg på TidX Bygg

Mikael Thunberg menar att det behöver finnas anställda som är dedikerade till att ta emot personer som kanske har andra behov och att det inte går att tycka att det är besvärligt.

  • Man måste vara intresserad av människor, säger Mikael Thunberg, och se möjligheterna istället för hindren. Det går alltid att lösa om man har rätt inställning.

Mikael Thunberg liknar samarbetet med Galaxen Bygg med ett bra äktenskap.

  • Galaxen förstår att vi behöver få ut något av arbetskraften och om något inte har fungerat har det alltid varit snabba insatser från Galaxens sida, säger Mikael. Det är något vi värdesätter.
  • Det är en tillfredsställelse att ha varit med och hjälpt en person till ett bättre liv. Även om det kan innebära lite extra arbete att anställa en person som har särskilda behov så får man något tillbaka, tycker Mikael.

Hur kändes det att bli nominerad?

  • Jätteroligt! Det här är något vi har i vårt dna. Det är ett erkännande.

Årets arbetsgivare 2019

Här kan du läsa mer om kriterierna för Årets arbetsgivare och se vilka andra företag som är nominerade.

länk

Är du arbetsgivare

Om du är arbetsgivare och intresserad av att rekrytera personer via Galaxen Bygg läs mer här.

länk

Dela i
sociala medier

Dela i sociala medier