Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

KOM IGÅNG MED ARBETSMILJÖARBETET

Tycker du att det är svårt att komma i gång med det systematiska arbetsmiljöarbetet? Anlita oss som bollplank! Vi hjälper dig att göra upp en handlingsplan för att undersöka, riskbedöma, åtgärda och kontrollera er arbetsmiljö.

Alla företag behöver aktivt jobba med sitt arbetsmiljöarbete. Vi på Galaxen är specialiserade på byggsektorn och har särskild kunskap om arbetsmiljöförhållandena inom Bygg, Måleri och Installation.

Med våra tjänster bygger ni en framtid för ett längre, hållbart och hälsosammare arbetsliv för alla medarbetare i företaget. Saknar du tillräcklig kunskap om arbetsmiljöfrågor? Har du problem med att praktiskt hantera kraven i det dagliga arbetet? Ta hjälp av oss på Galaxen för att komma i gång och etablera det systematiska arbetsmiljöarbetet. och gör en handlingsplan i linje med gällande föreskrifter.

Vi erbjuder även kompetensutveckling inom arbetsmiljö och hälsa. Kontakta oss för att diskutera dina behov. Vi tar fram en offert och förslag utifrån behov och önskemål. Vi finns i hela landet, se din lokala kontaktperson här.

Se även våra utbildningar inom Arbetsmiljö & Hälsa, speciellt anpassade för dig som verkar inom Byggsektorn.

Kontakt

Malena Palm
Ansvarig Arbetsmiljö och Hälsa

070 58 46 730
Maila mig

Dela i sociala medier

Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.