Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ledig tjänst i Karlstad

Vill du bidra till ett bättre samhälle genom att hjälpa företag att ta vara på kompetens – och samtidigt stötta människor att ta sig tillbaka till arbetslivet? Är du en självgående och engagerad person som trivs i en koordinerande roll? Då är det kanske just dig vi söker!

Om tjänsten

Galaxen Byggs vision är ett hållbart arbetsliv i byggsektorn. Vi bidrar till hälsa och kompetens i byggsektorn genom att matcha till jobb, stötta vid introduktion och rehabilitering samt utbilda inom arbetsmiljö och hälsa. Nu söker vi en ny koordinator i Karlstad. Som koordinator inom rekrytering/rehabilitering hos oss får du möjlighet att arbeta och utvecklas i båda våra verksamhetsområden: rekrytering och rehabilitering samt arbetsmiljö och hälsa.

Rollen innebär att du kommer att skapa och behålla goda relationer med både företag och samverkanspartners. Du kommer att bygga upp nätverk, hålla i informationsmöten, ansvara för olika typer av avtal och följa upp personer i sina anställningar. Majoriteten av din arbetstid kommer att tillbringas ute hos kunder och samverkanspartners för att stötta, informera, följa upp och utbilda – allt i syfte att bidra till kompetensförsörjning och ett hållbart arbetsliv i byggbranschen. En del av din arbetstid kommer du att vara ute på skolor för att informera om arbetsmiljö, säkerhet och hälsa.

Förutom en utvecklande roll och spännande arbetsuppgifter erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag (4 000 kr/år), hälsokontroll vartannat år, konto hos Benify (förmånsportal) och Lifeplan (oberoende rådgivningstjänst pension), 28 dagars semester samt relevanta försäkringar.

Så här säger några medarbetare om hur det är att jobba hos oss

”Hållbarhet och långsiktighet är två ord som jag tycker beskriver mitt jobb som Koordinator Rehabilitering/Rekrytering. Vi är inte ute efter snabba, kortsiktiga lösningar. Service, ansvarstagande och samverkan är viktiga ledord. Min upplevelse är att alla förslag på lösningar eller på optimering är välkomna och det skapar en delaktighet som är viktig för att skapa meningsfullhet.” – Ninve, Galaxen Bygg i Stockholm.

 

”Jag arbetar som Koordinator Rehabilitering/Rekrytering och skolinformatör. Jag trivs med arbetet för ingen dag är den andre lik och det beror mycket på att jag själv kan planera mina arbetsdagar. Arbetet blir också väldigt varierande eftersom jag arbetar med olika saker som att hjälpa personer ut i anpassat arbete (vilket är givande), föreläsa på gymnasieskolor och ibland även delta på företagsträffar. Jag trivs i tjänsten eftersom jag vill arbeta med frihet under ansvar och där jag kan påverka min arbetsdag.” – Ola, Galaxen Bygg i Göteborg.

Om dig

Vi tror att du är en engagerad person som vill göra skillnad och som både är självgående och lösningsorienterad. Vi hoppas att du är en person som drivs av att jobba mot uppsatta mål. Eftersom arbetet innebär att du kommer att tillbringa mycket tid hos våra kunder och samverkanspartners behöver du ha körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande

  • goda kunskaper inom arbetsmiljö & hälsa
  • god kunskap om byggbranschen

Om Galaxen Bygg

Vi är verksamma inom två områden:

  • Rekrytering & Rehabilitering: Vi underlättar i rehabiliteringsarbetet för chefer, HR och medarbetare genom att identifiera behov, coacha, planera och följa upp. Vi hjälper även personer till rätt arbete och arbetsgivare att hitta rätt kompetens inom byggsektorn. Vi skapar möjligheter till anpassade anställningar för personer med en funktionsnedsättning som har en bakgrund inom bygg.
  • Arbetsmiljö & Hälsa: På uppdrag av branschen erbjuder vi utbildningar och föreläsningar inom till exempel Organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA) och Ergonomi. Vi träffar även alla elever på gymnasiets byggprogram varje år för att informera om arbetsmiljö, säkerhet och hälsa.

Placeringsort: Karlstad

Typ av tjänst: tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning

Ansökan: Skicka till ansokan@galaxenbygg.se Vi genomför intervjuer löpande, ansök dock senast 26 april 2024.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta regionchef Emelie Axell på 036-10 07 80 eller vår fackliga representant Henrik Gustafsson på 063-13 35 91.

Om Galaxen Bygg

Läs mer om oss och vår verksamhet här.
länk

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier