Har du frågor?

Ledig tjänst i Sundsvall

Vill du bidra till ett bättre samhälle och hjälpa företag att ta tillvara kompetens och samtidigt stötta människor att ta sig tillbaka till yrkeslivet? Vill du öka kunskaperna om arbetsmiljö och hälsa och bidra till ett hållbart arbetsliv i byggsektorn? Då ska du läsa vidare.

Om Galaxen Bygg

Galaxen Bygg verkar inom två områden:

 • Rekrytering & Rehabilitering: Vi stöttar personer som står utanför arbetsmarknaden att hitta ett arbete inom byggsektorn. Inom rehabilitering hittar vi möjligheter till anpassade anställningar i företag för personer med en funktionsnedsättning som har en bakgrund inom bygg. Vi matchar kompetensen hos nyanlända och långtidsarbetslösa till behoven hos arbetsgivare.
 • Arbetsmiljö & Hälsa: Vi träffar flertalet av alla elever på gymnasiets byggprogram varje år för att informera om arbetsmiljö, säkerhet och hälsa och erbjuder även olika utbildningar och föreläsningar inom arbetsmiljö på uppdrag av byggbranschen.

Arbetsuppgifter

Tjänsten på Galaxen Bygg innebär att du ska jobba både inom Rekrytering & Rehabilitering och Arbetsmiljö & Hälsa. Det innebär att du ska hitta lämpligt arbete för arbetssökande från byggbranschen som har en funktionsnedsättning. Du söker upp arbetsgivare och marknadsför Galaxen Bygg för att hitta arbetsplatser med lämpliga arbetsuppgifter. Det innebär att du bygger upp nätverk, håller i informationsmöten, söker fram lämpliga arbetsplatser, ansvarar för att hantera olika typer av avtal och följer upp personer när de fått en anställning. Arbetet utförs i samverkan med arbetsgivarorganisationer, fackliga organisationer, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och företag.

En del av din arbetstid kommer du att vara ute på skolor och på olika utbildningar för att informera och utbilda inom arbetsmiljö och hälsa för att skapa ett hållbart arbetsliv i byggbranschen.

Vem är du?

 • som person är du engagerad och vill göra skillnad
 • du behöver vara självgående och lösningsorienterad
 • du är målinriktad
 • du har intresse av att arbeta med människor
 • du behöver tycka om och ha vana att stå inför publik
 • du har minst 5 års arbetslivserfarenhet
 • det är en merit om du har högskoleutbildning
 • det är en merit om du har kunskap om byggbranschen och/eller erfarenhet från Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan.
 • du måste ha tillgång till egen bil som ska användas i tjänsten mot milersättning

Placeringsort: Sundsvall

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

För frågor skicka e-post till Johanna Augustsson johanna.augustsson@galaxenbygg.se eller ring på 0920-177 40.
Facklig representant Anders Louthander, 054-21 03 50.

Ansök med personligt brev och CV senast den 9/8 via e-post till: ansokan@galaxenbygg.se

Om Galaxen Bygg

Dela i
sociala medier

Dela i sociala medier