Ledig tjänst i Östersund

Vill du bidra till ett bättre samhälle genom att hjälpa företag att ta tillvara kompetens och samtidigt stötta människor att ta sig tillbaka till yrkeslivet? Vill du öka kunskaperna om arbetsmiljö och hälsa och bidra till ett hållbart arbetsliv i byggsektorn? Då ska du läsa vidare.

Om Galaxen Bygg

Galaxen Bygg verkar inom två områden:

 • Rekrytering & Rehabilitering: Vi stöttar personer som står utanför arbetsmarknaden att hitta ett arbete inom byggsektorn. Inom rehabilitering hittar vi möjligheter till anpassade anställningar i företag för personer med en funktionsnedsättning som har en bakgrund inom bygg. Vi matchar kompetensen hos nyanlända och långtidsarbetslösa till behoven hos arbetsgivare.
 • Arbetsmiljö & Hälsa: Vi träffar flertalet av alla elever på gymnasiets byggprogram varje år för att informera om arbetsmiljö, säkerhet och hälsa och erbjuder även olika utbildningar och föreläsningar inom arbetsmiljö på uppdrag av byggbranschen.

Arbetsuppgifter

Tjänsten på Galaxen Bygg innebär att du ska jobba både inom Rekrytering & Rehabilitering och Arbetsmiljö & Hälsa. Det innebär att du ska hitta lämpligt arbete för arbetssökande från byggbranschen som har en funktionsnedsättning eller är nyanlända/långtidsarbetslösa och som vill arbeta inom byggsektorn. Du söker upp arbetsgivare och marknadsför Galaxen Bygg för att hitta arbetsplatser med lämpliga arbetsuppgifter. Det innebär att du bygger upp nätverk, håller i informationsmöten, söker fram lämpliga arbetsplatser, ansvarar för att hantera olika typer av avtal och följer upp personer när de fått en anställning. Arbetet utförs i samverkan med arbetsgivarorganisationer, fackliga organisationer, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.

Den största delen av din arbetstid är du ute på företag, organisationer och skolor för att informera och utbilda för att bidra till ett hållbart arbetsliv i byggbranschen.

Vem är du?

 • som person är du engagerad och vill göra skillnad
 • du behöver vara självgående och lösningsorienterad
 • du är mål- och resultatinriktad
 • du trivs i en koordinerande roll
 • du behöver tycka om och ha vana att stå inför publik
 • du har minst 5 års arbetslivserfarenhet
 • du har en högskoleutbildning
 • det är en merit om du har kunskap om byggbranschen
 • du måste ha körkort och tillgång till egen bil som ska användas i tjänsten mot milersättning

Placeringsort: Östersund
Övrigt: Under en begränsad tid kommer du även att arbeta i Sundsvall ca 20% av din arbetstid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

För frågor kontakta: regionchef Johanna Augustsson 0920-177 40 eller facklig representant Henrik Gustafsson 063-13 35 91
Ansökan senast den 24/5 via e-post till ansokan@galaxenbygg.se

Om Galaxen Bygg

Läs mer om företaget och vår verksamhet.
länk

Dela i
sociala medier

Dela i sociala medier