Har du frågor?

Ledig tjänst i Luleå

Vill du stötta människor att ta sig tillbaka till yrkeslivet och bidra till ett hållbart arbetsliv i byggsektorn?

Jobbet på Galaxen Bygg innebär att du ska arbeta med vår rehabiliteringsverksamhet. På sikt kan arbetsuppgifter inom vår verksamhet inom arbetsmiljö och hälsa samt rekrytering av nyanlända och långtidsarbetssökande också förekomma.

Tjänsten innebär att du ska hitta lämpligt anpassat arbete för arbetssökande från byggbranschen som har en funktionsnedsättning. Du söker upp arbetsgivare och marknadsför Galaxen Bygg för att hitta arbetsplatser med lämpliga arbetsuppgifter. Du ansvarar för avtalstecknande, anställning och avslut/uppsägning. Du ansvarar också för uppföljning av ett antal personer som har anpassade arbetsuppgifter inom Galaxen Byggs verksamhet. Arbetet innebär kontakter med arbetsgivarorganisationer, fackliga organisationer, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och företag.

Vi träffar flertalet av alla elever på gymnasiets byggprogram varje år för att informera om arbetsmiljö, säkerhet och hälsa och erbjuder även olika utbildningar och föreläsningar inom arbetsmiljö på uppdrag av byggbranschen. Vi har också precis påbörjat arbetet med att stötta och skapa möjligheter till ett arbetsliv inom byggbranschen för nyanlända och långtidsarbetslösa. I en anställning hos oss kan du även få möjlighet att arbeta inom dessa områden.

Vem är du?

  • som person är du utåtriktad och har social kompetens
  • du är van att ta egna initiativ
  • du har intresse av att arbeta med människor
  • du har minst 5 års arbetslivserfarenhet
  • det är en merit om du har kunskap om byggbranschen och/eller erfarenhet från Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan.
  • du måste ha tillgång till egen bil som ska användas i tjänsten mot milersättning
  • du behöver tycka om och ha vana att stå inför publik
  • du har god kunskap om arbetsmiljö och hälsa

Placeringsort: Luleå

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

För frågor kontakta: Johanna Augustsson, 0920-177 40 eller facklig representant Azeem Razwan 040-23 65 48

Ansök med personligt brev och CV senast den 24/3 via e-post till: ansokan@galaxenbygg.se

Om Galaxen Bygg

Dela i
sociala medier

Dela i sociala medier