Har du frågor?

Hultfreds Bygg och anläggning

Hultsfreds Bygg och anläggning är nominerad till årets arbetsgivare av Galaxen Bygg i det område som omfattar Småland och Östergötland. Grattis! Företaget är en av totalt sju nominerade arbetsgivare i hela Sverige.

Hultsfreds Bygg och anläggning jobbar med uppdrag inom trä, betong och murning och ägs och leds av Conny Hesselgård. Sedan sju år tillbaka har han ett samarbete med Galaxen Bygg och har anställt flera personer via oss genom åren. Han vittnar om att det är svårt att få tag på personal.

  • Jag anställer ofta unga killar som kommer direkt från skolan. Personerna från Galaxen är ofta äldre med mycket erfarenhet som kan visa och lära upp de yngre, berättar Conny Hesselgård.

Sedan flera år är Olle – en duktig snickare som är döv – anställd hos Conny. Conny ser inte Olles funktionsnedsättning som ett hinder utan han lägger upp jobben så att det ska funka utefter Olles behov.

Galaxens anställda har nominerat Conny Hesselgård och Hultsfreds Bygg och anläggning för att: ”han ser till det friska och alltid anpassar jobben så att det ska fungera. Conny är väldigt tillgänglig och lyhörd och låter anställda vara kreativa, drivande och lösningsorienterade. Han är ofta med vid läkarkontakter och flerpartssamtal med Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Han är helt enkel väldigt mån om sin personal och tänker långsiktigt.”

Conny menar att han drar nytta av de personer han anställer via Galaxen Bygg och ser till att inte kunskapen försvinner, som den skulle göra om de gick hemma.

  • Jag hjälper dom, mig själv och de unga killarna som får jobb och som jag sätter ihop dem med, konstaterar han.

Årets arbetsgivare 2019

Här kan du läsa mer om kriterierna för Årets arbetsgivare och se vilka andra företag som är nominerade.

länk

Är du arbetsgivare

Om du är arbetsgivare och intresserad av att rekrytera personer via Galaxen Bygg läs mer här.

länk

Dela i
sociala medier

Dela i sociala medier