Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boströms Rör

Boströms Rör är nominerad till Årets arbetsgivare av Galaxen Bygg i region Nord. Grattis! Företaget är en av totalt fem nominerade arbetsgivare i hela Sverige.

Boströms Rör är en liten rörmokarfirma med åtta anställda i Östersund. Företagets leds av Mikael Boström vars filosofi är att välmående går före allt annat.

Hos honom arbetar en man anställd via Galaxen Bygg som i väntan på organdonation arbetar 60 procent och som bara arbetar med det han klarar av med tanke på sin sjukdom. Han tar hand om lättare ordrar och han kan lägga upp dagarna precis som han vill.

Med egen erfarenhet av en utsliten kropp vill Mikael Boström se till att hans anställda inte gör samma misstag som han själv har gjort.

  • Det är viktigt att använda alla hjälpmedel och skydd som finns. Ingen ska lyfta själv utan ska alltid ta hjälp, menar Mikael Boström.

Mikael Boström, vd på Boströms RörMikael Boström, vd på Boströms Rör

Varje morgon dukar Mikael Boström upp för 45 minuters betald frukost där de går igenom dagen och har möjlighet att planera. En aktivitet som också svetsar samman arbetsstyrkan.

I nomineringen av Boströms Rör till Årets arbetsgivare står bland annat: ”Mikael Boström är en väldigt trygg och jordnära person som ser sina anställda som sin största tillgång och vårdar dem ömt – en verklig förebild för många andra företagsledare.”

Som en eftertraktad arbetsgivare, med en god ekonomi och en stor marknad skulle firman kunna växa. Det är dock något som Mikael Boström väljer bort.

  • Jag gör inte det här för att bli miljonär, jag gör det för att det är roligt, säger Mikael Boström.

Året arbetsgivare 2021

Här kan du läsa mer om vilka företag som har nominerats i år
länk

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier