Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bokning skolinformation

Bokningen gäller pilotprojektet 2021 för skolinformationerna i region öst. Projektet berör endast skolor i följande län: Gävleborg, Dalarna, Uppland, Västmanland och Stockholm.

BAKGRUND TILL PILOTPROJEKTET I REGION ÖST

Galaxens ledning och styrgruppen för skolinformation har fattat beslut om att vi under läsåret 2021/22 ska genomföra ett pilotprojekt i region Öst med start 1 augusti 2021. Syftet med pilotmodellen är att se om digitala informationer kan vara framtidens skolinformationer utifrån ett hållbarhetsperspektiv, att få gymnasieelever att besöka Säkerhetsparken samt att modernisera vårt material.

Uppgifter för dig som lärare

De nya skolinformationerna kommer att innehålla delar där du som lärare, med stöd från Galaxens skolinformatörer, spelar en viktig roll:

  1. Boka en föreläsning – den är beräknad att ta max 1,5h inklusive inställelsetid. När ni gjort er första bokning så kommer ni inom några dagar att få en inloggning till vår lärplattform i It´s Learning.
  2. Inloggning och genomförande på vår lärplattform. Här finns momenten som ska utföras både före och efter föreläsningen. När de moment som ska utföras innan föreläsningen är markerade som utförda så kommer en länk till föreläsningen att skickas ut. OBS! Momenten ska vara utförda senast 5 dagar innan föreläsningen.

Här bokar du

Klicka på nedan rutor för att boka föreläsning i respektive årskurs.

OBS! Lösenord till samtliga scheman: Galaxen2021

Det är viktigt att den som genomför bokningarna även är den som ansvarar för att samtliga moment/planeringar i lärplattformen blir gjorda i tid.

Vi ser fram emot ett gott samarbete med alla skolor och er lärare i detta pilotprojekt! Projektet kommer självklart att utvärderas och då är era liksom elevernas synpunkter viktiga.

Kontakt

Caroline Evertsson
Ansvarig för Arbetsmiljö & Hälsa
08-656 09 10
Maila Caroline

Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.