Har du frågor?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Galaxen Bygg utser Årets arbetsgivare

Runt 1800 personer är anställda i olika företag i byggsektorn via Galaxen Bygg. För att lyfta det viktiga arbete dessa arbetsgivare gör har Galaxen Bygg valt att utse Årets arbetsgivare.

Genom att anställa personer med någon funktionsnedsättning och erbjuda anpassade anställningar eller anställa någon arbetssökande som är nyanländ eller långtidsarbetslös får företagen in värdefull arbetskraft. Samtidigt som arbetsgivarna förbättrar livet för enskilda individer gör de en samhällsinsats och bidrar till ökad mångfald. Det är verkligen ett samhällsengagemang värt att synliggöras!

Så har nomineringen gått till

Våra medarbetare har nominerat arbetsgivare i byggsektorn som samarbetar med Galaxen Bygg och som de anser utmärkt sig alldeles särskilt i att ta till vara personens kompetens, ge stöd och visa engagemang för enskilda arbetstagare och arbeta målinriktat mot en reguljär anställning. Flera har haft ett mångårigt samarbete med Galaxen Bygg. Galaxens anställda har en nära och regelbunden kontakt med företagen och arbetstagarna i och med att uppföljningar görs minst en gång i kvartalet.

Vilka har nominerats

Galaxen Bygg är organiserat i sju områden och nu har medarbetarna i varje område enats om en nominerad arbetsgivare. Vi har många engagerade företag i vårt nätverk så det har varit svårt att bestämma sig för dessa sju. Under hösten kommer respektive arbetsgivare presenteras närmare och i början på nästa år utses den slutliga Årets arbetsgivare på nationell nivå.

Här är de nominerade arbetsgivarna från norr till söder. Stort grattis till er!

 

De kriterier vi utgått ifrån i nomineringen är:

  • Individfokus – företaget ser hur varje person kan bidra och kompetensen tas till vara
  • Målinriktad – följer handlingsplan och samarbetar kring uppföljningar
  • Kreativ och flexibel – när det gäller anpassningar av arbetsuppgifter mm
  • Bidrar till ett hållbart arbetsliv
  • Mångfald – inkluderar och gör plats
  • Långsiktigt samarbete med Galaxen Bygg
  • Respekt, professionalitet, engagemang

HÖ Allbygg utsedd till Årets arbetsgivare

2020-02-26 Det blev HÖ Allbygg som kammade hem utmärkelsen Årets arbetgivare
länk

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

Våra områden

Ett företag i vardera område har nominerats till Årets arbetsgivare. I början av nästa år utses den slutliga vinnaren. De sju områdena syns i Sverigekartan.

Alla nominerade

Här är alla nominerade företag presenterade i korta artiklar.

länk